Skip links

Trucco permanente occhi labbra e microblading Varese Lugano Como Gallarate

FULL INTENSIVE PMU
1 ditë online + 5 live në Tiranë

powder brows | infraliner | lip blush

nga 0 në PRO
REZULTATE TË GARANTUARA

70% E ARTISTEVE BEJNË VETËM MICROBLADING!

JE LODHUR TË KESH KONKUREC TË VAZHDUESHME SE KUSH KA ÇMIMIN MË TË ULËT ME TEKNIKA SI MICROBLADING QË PËRDORIN SHUMICA E ESTETISTEVE?

Hidhë themel të qëndrueshme për të ndërtuar karrierën tënde në profesionin më fitimprurës në fushën estetike.

Dallohu në treg duke mesuar teknika të reja për Shqipërin dhe Kosovën dhe duke fituar një avantazh që të kesh pak ose aspak konkurenc.

Kursi “Beginner Training” është investimi më i mirë që mund të bësh për veten tënde dhe që do të të kthehet brënda pak kohe. Do të fitosh një ndër profesionet më fitimprurëse të momentit.

Do të ndaj me ty metodat, teknikat dhe sekretet që më kanë ndihmuar të kaloj nga artiste microblading, në dermopigmentiste me një klinikë të specializuar, të dyfishoja çmimet dhe të trefishoja klientelën. E gjithë kjo brenda pak kohe.

corso base trucco permanente PMU

çfarë do të mësosh

 • do të përvetësosh bazat më të mira për vëtulla, buzë dhe sy
 • do të kesh akses në sesionin teorik online para kursit
 • do të shikosh live si punoj un mbi modele
 • do të kesh mundësi te bësh shumë praktikë mbi latex
 • do të bësh praktik mbi modele me mua në krahë për çdo teknikë
 • do të mësosh si krijohet një projekt i mirë brenda pak kohe
 • do të mësosh të përdorësh dermografin
 • do të mësosh gjithçka mbi aget
 • pigmentet nuk do të kenë më sekret për ty
 • do të mësosh gjithçka mbi lëkurën
 • do të mësosh si të punosh duke garantuar higjenën për ty dhe klienten
 • do të mësosh si të bësh një konsulenc profesionale
+ kit dhuratë për të filluar punë menjëherë

Qërshor 2023
Tiranë

vlera e kursit është 2.500 €

ofert deri më 31 gusht
2.300€

çertifikatat njihen nga
Ministria e Punës
dhe jasht shteti

corsi permanent make up powder brows

Je tashmë profesioniste PMU dhe dëshiron të fitosh teknika të avancuara për punime që skan të krahasuar?
Kursi avancuar është investimi më i mirë që mund të bësh!

×

Sentiamoci su Whatsapp oppure se vuoi mi puoi sempre chiamare!

× Scrivimi