Skip links

Trucco permanente occhi labbra e microblading Varese Lugano Como Gallarate

ADVANCED
full lips & powder brows
2 ditë live

perfeksion!

POWDER BROWS DHE LIP BLUSH JAN TEKNIKAT ME POTENCIALIN MË TË MADHË…

ZOTËROJ NË PERFEKSION!

KY KURS DO TË TË NDIHMOJË TË PERFEKSIONOSH TEKNIKAT E TUA PËR PUNIME FANTASTIKE ME MË PAK KOHË DHE ME KLIENTE MË TË KËNAQURA QË TË DALLOHESH NË TREG

tatuaggio sopracciglia trucco permanente microblading powder brows

advanced powder brows

 • si të kesh një rezultat të qëndrueshëm pas shërimit
 • si të kesh një ngjyrë e ngrohtë edhe pas sherimit
 • si të pakësosh traumatizimin e lëkurës
 • si të punosh mbi një lëkurë shumë e yndyrshme që lëshon shumë linfë gjatë punimit
 • si të punosh mbi lëkurën e ndjeshme
 • si të shmangësh çdo ndryshim ngjyre nga blu a gri
 • do të dishë gjithmonë cilat pigmente të përdorësh
 • do të dishë gjithmonë cilat age të përdorësh
 • do të fitosh teknikat për të punuar më mirë më shpejt
lip blush pmu labbra trucco permanente

advanced full & satin lips

 • si të kesh një rezultat të plotë dhe homogjen
 • si të një pigmentim i përsosur të harkus së kupidit dhe tek zona qëndrore
 • si të zgjedhësh ngjyrën e përsosur për dëshirat e klientes
 • si të krijosh miksim ngjyrash për një rezultat luksozë
 • si të punosh me age magnum për një efekt velurë
 • do të praktikosh mbi latex dhe modele për të mësuar si të korigjosh asimetri dhe mungesa pigmentimi
Buzët që do të punosh do të duken të plota, simetrike, të shëndetshme dhe me më shumë volum: ashtu si i duan klientet!

11-12 mars 2023
Tiranë

çmimi më i mirë në treg
1.490€

çertifikatat njihen nga
Ministria e Punës
dhe jasht shteti

corsi permanent make up powder brows

Përdor vetëm teknikën microblading por do të ofrosh teknikat më të fundit si Powder Brows Infaliner dhe PMU Buzë?
Kursi bazë është investimi më i mirë që mund të bësh!

×

Sentiamoci su Whatsapp oppure se vuoi mi puoi sempre chiamare!

× Scrivimi